Yassin (Expediteur)

Yassin heeft ruime ervaring opgedaan in zowel technische diensten als logistieke operaties. In zijn eerste functie was hij verantwoordelijk voor technische werkzaamheden, onderhoud en reparaties, waarbij hij zijn praktische instelling en oog voor detail goed kon inzetten. Bij zijn huidige organisatie vervult Yassin sinds 2015 een cruciale rol in het plannen en coördineren van transporten voor hooggeprofileerde klanten. Hij beheert complexe logistieke processen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zelfs onder tijdsdruk. Yassin heeft meerdere malen aangegeven dat hij graag wil doorgroeien, en hoewel zijn inzet werd beloond met salarisverhogingen, bleef de promotie die hij ambieerde uit. Dit is ook de reden dat Yassin samen met Extra Talent op zoek is naar een plek waar hij echt zijn talenten kan inzetten.

Yassin houdt van uitdagingen en helpt collega’s graag als zijn werk af is. Hij is perfectionistisch, maar kan zijn taken goed plannen en organiseren. Hij komt ontspannen over, denkt oplossingsgericht en is een echte teamspeler. Doorgroeimogelijkheden en waardering in zijn werk zijn voor hem belangrijk.

Yassin is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week met een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur en een maand opzegtermijn.

Functie

Expediteur

Leeftijd

30

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.